Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Notícies EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS TRAMITA AJUTS PER A COMERÇOS I EMPRESES DE SERVEIS

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS TRAMITA AJUTS PER A COMERÇOS I EMPRESES DE SERVEIS

La continuïtat de les petites i mitjanes empreses i l’ampliació de les superfícies de venda són les principals línies d’ajut per al 2016.

 

El Consell Comarcal forma part de la xarxa de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses “Catalunya Emprèn” i ajuda els emprenedors i les empreses a tramitar els ajuts que convoca anualment el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

Enguany s’han convocat ajuts adreçats als tallers mecànics, els serveis fotogràfics, les copisteries i arts gràfiques, els serveis de reparacions, les agències de viatges detallistes, les tintoreries i bugaderies, les perruqueries i salons de bellesa, els bars i restaurants, els serveis de menjar preparat i càtering i les empreses que desenvolupin oficis artesans.

Els ajuts més importants estan adreçats a les empreses de comerç al detall que hagin llogat o comprat locals desocupats i que facin una inversió en reformes o de traspàs abans del 31 de desembre de 2016.

La convocatòria per sol·licitar aquests ajuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat està oberta fins al 31 de desembre d’enguany o fins que s’acabin els recursos econòmiques que s’hi ha destinat.

Els emprenedors i les empreses de l’Alt penedès que vulguin rebre assessorament sobre aquests ajuts han de sol·licitar entrevista a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 8900000, ext. 135 – A/e: procom@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 12 de setembre de 2016

 

  • Envia-ho
  • Imprimeix-ho


Benvinguts i benvingudes a la web del
Consell Comarcal de l'Alt Penedés


Desenvolupada per SEMIC Internet

Consell Comarcal Alt Penedès

Dades de contacte

Consell Comarcal de l'Alt Penedès
NIF: P-5800013-D

Carrer d'Hermenegild Clascar, 1-3
08720 Vilafranca del Penedès

Tel. 938 900 000
oac@ccapenedes.cat