Esteu aquí: Inici NOTÍCIES Notícies PROPERA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA DE SUPORT ALS COMERÇOS DE LES COMARQUES DE BARCELONA “COMERÇ 21”

PROPERA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA DE SUPORT ALS COMERÇOS DE LES COMARQUES DE BARCELONA “COMERÇ 21”

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una sessió informativa sobre aquest programa pilot promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEComerç, que té com a objectiu millorar el comerç de les comarques de Barcelona.

 

A través d’aquest programa es defineixen i implementen noves estratègies per donar a cada negoci, de forma individual, l’impuls que necessita. En concret, s’identifiquen els seus punts de millora, es defineix un full de ruta personalitzat amb objectius i accions concretes a desenvolupar i s’ofereix assessorament expert per posar en marxa les actuacions acordades com a prioritàries.

L’assessorament expert estarà orientat a les àrees fonamentals dels comerços i serveis, com ara: redefinició del model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització o gestió.

Podran participar en aquest programa un màxim de 50 empreses, preferentment microempreses, que estiguin localitzades en la trama urbana dels municipis de les comarques de Barcelona i que tinguin capacitat i voluntat de millorar i créixer.

La sessió informativa sobre el programa Comerç 21 es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dimarts 11 de juliol, a les 13,30h. Les empreses interessades a assistir a la sessió s’han d’inscriure prèviament telefonant, en horari de matí, a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 8900000 ext. 133 o ext. 135)

Vilafranca del Penedès, 26 de juny de 2017
 

  • Envia-ho
  • Imprimeix-ho


Benvinguts i benvingudes a la web del
Consell Comarcal de l'Alt Penedés


Desenvolupada per SEMIC Internet

Consell Comarcal Alt Penedès

Dades de contacte

Consell Comarcal de l'Alt Penedès
NIF: P-5800013-D

Carrer d'Hermenegild Clascar, 1-3
08720 Vilafranca del Penedès

Tel. 938 900 000
oac@ccapenedes.cat