Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda d'actes del Consell - Històric

  • 2018-03-26T00:00:00+02:00
  • 2018-03-26T23:59:59+02:00
Març 26 Dilluns

26/03/2018

El curs de premonitors/es és un curs d'introducció al món de l'educació en el temps de lleure. Aquest curs és un bon incentiu, perquè, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors/es de lleure (a partir dels 18 anys) i puguin llavors desenvolupar la tasca d’educador/a en el lleure de forma professional. El curs de premonitors/es va dirigit a persones joves de 16 a 18 anys.

  • 2018-03-07T00:00:00+01:00
  • 2018-03-07T23:59:59+01:00
Març 7 Dimecres

07/03/2018

Els batuts són una manera fàcil d’ingerir vitamines i minerals, però també són ideals per després de períodes d’esforç com activitat física o feines de molt de desgast corporal. És convenient consumir de seguida després de la elaboració per aprofitar el màxim de nutrients. Doncs la fruita, un cop tallada, quan entra en contacte amb l’oxigen.

  • 2018-02-23T00:00:00+01:00
  • 2018-02-23T23:59:59+01:00
Febrer 23 Divendres

23/02/2018

El certificat o carnet de carretoner millora el teu currículum i les teves expectatives de treball. Amb el carnet de carretoner pots inscriure't a ofertes d'ocupació com a responsable de magatzem, operari carreter en construcció, carretoner en logística de transport de mercaderies i molts més llocs de treball que necessiten treballadors qualificats.

  • 2018-02-02T00:00:00+01:00
  • 2018-02-02T23:59:59+01:00
Febrer 2 Divendres

02/02/2018

Ets un enamorat del vi? T’agradaria aprendre’n més? Aquest és el teu curs! Us proposem tres sessions de dues hores cadascuna on ens endinsarem en el món del vi d’una manera divertida i amena, per tots aquells que tinguin curiositat i interès pel meravellós món del vi!

  • 2017-11-13T00:00:00+01:00
  • 2017-11-13T23:59:59+01:00
Novembre 13 Dilluns

13/11/2017

Els cursos de Manipuladors/es d'aliments estan destinats a persones interessades en treballar o realitzar algun tipus d'activitat en la qual hi hagi manipulació d'aliments, a partir de 16 anys.