Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS HABITATGE 2022

Consell Comarcal de l'Alt Penedès, ajuts lloguer alt penedès, habitatge alt penedès, ajuts lloguer habitatge, ajuts rehabilitació edificis, ajuts rehabilitació, agència de l'habitatge de catalunya, bo jove alt penedès, bo jove

Necessitaré un certificat digital o l'idCat Mòbil

Com puc obtenir l'idCat Mòbil amb DNI/TIE i targeta sanitària

 

Rehabilitació dels edificis

Data d'inici: 23 de maig - Ajuts a les actuacions de rehabilitació d'edificis (plurifamiliars o unifamiliars) - Programa 3 - Ajuts destinats a millorar l’eficiència energètica dels edificis d’ús residencial, plurifamiliar o unifamiliar, inclosos llurs habitatges. S’haurà d’obtenir una millora de l’eficiència energètica acreditant la reducció del consum d’energia primària no renovable i/o de la demanda energètica.

Data d'inici: 7 de juny - Ajuts a les actuacions de millora a l'eficiència energètica en habitatges - Programa 4 - Subvencions destinades a actuacions o obres de millora de l'eficiència energètica en els habitatges unifamiliars o pertanyents a edificis plurifamiliars.

Data d'inici: 20 de juny - Ajuts a l'elaboració de llibres de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació - Programa 5 - Subvenció destinada per a la implantació i generalització del Llibre de l'Edifici existent per a la rehabilitació, així com el desenvolupament de projectes tècnics de rehabilitació integral amb el propòsit d’activar la demanada de rehabilitació energètica significativa i d’alta qualitat en els edificis

 

Pagament del lloguer

Pendent de convocatòria - Subvencions per al pagament de lloguer - Convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència pública competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d'exclusió social.

Convocatòria tancada - Subvencions per al pagament de lloguer per a persones grans - Convocatòria de subvencions per al pagament de lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d'exclusió social. 

Pendent de convocatòria - Bo jove d'habitatge (18-35 anys) - Convocatòria de subvencions per al pagament de la renda o preu pel lloguer d’un habitatge o d’una habitació amb l’objectiu de facilitar-ne l’accés i el manteniment. L’ajuda serà de màxim 250 euros mensuals amb el límit de l’import mensual de la renda de l’arrendament o del preu de la cessió. Es concedirà per dos anys i la convocatòria estarà oberta de forma continuada i permanent.

Cal aportar la documentació següent:

  • Contracte de lloguer, habitació i/o cessió d'ús
  • Tots els rebuts de lloguer pagats l'any 2022
  • Certificat de titularitat del compte bancari

És imprenscindible està empadronat/ada a l'habitatge de lloguer

 

 

Destaquem