Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

100 ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS VAN ACTUAR A LES FIRES DE MAIG

Els alumnes van actuar a l’escenari de les Fires i a l’estand del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com fan habitualment per acostumar-se a tocar en públic, per dinamitzar la vida cultural dels municipis i per donar a conèixer la feina que fa l’Escola de Música de l’Alt Penedès.
100 ALUMNES DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS VAN ACTUAR A LES FIRES DE MAIG
El grup N-Kapuntxa2 actuant a l'escenari de les Fires de Maig de Vilafranca

 

Els alumnes que van actuar tenen a partir de 7 anys i les seves actuacions van ser acollides amb sorpresa i amb molt d’interès pel públic que passejava per les Fires.

L’EMAP és una escola autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Va ser creada pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès l’any 2006 i fa arribar la formació musical de qualitat als petits i mitjans municipis que no disposen d’escoles de Música municipals.

Actualment disposa de 6 aules (2 de les quals són compartides entre municipis) instal•lades en escoles o edificis de titularitat municipal: aula del Pla del Penedès, Pacs-Les Cabanyes, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès-La Granada i Torrelavit.

L’EMAP es gestiona des del Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i es finança bàsicament amb les quotes que paguen els alumnes, les aportacions dels ajuntaments i l’aportació del Consell Comarcal.

L’oferta formativa és molt variada tenint en compte que es tracta d’una escola creada encara no fa 7 anys. Els alumnes poden triar entre una àmplia oferta d’instruments: violí, violoncel, piano clàssic o modern, guitarra clàssica o elèctrica, baix, flauta travessera, clarinet, gralla, saxo, trompeta, trombó i bateria.

La matrícula per al curs 2013-2014 és oberta i tota la informació es pot consultar al web www.emap.cat.

Vilafranca del Penedès, 21 de maig de 2013

 

Destaquem