Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

19 EMPRESES ARTESANES DEL SECTOR AGROALIMENTARI DE L’ALT PENEDÈS VAN PARTICIPAR EN UNA JORNADA DE NETWORKING EMPRESARIAL

Sota el guiatge de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, 19 empreses inscrites al Cens d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès van assistir el 2 de juliol a la II Jornada de Networking Empresarial organitzada per la Diputació de Barcelona.

 

El Consell Comarcal forma part de la Xarxa Productes de la Terra impulsada per la Diputació. Aquesta xarxa és una agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit comarcal que té com a finalitat enfortir el teixit empresarial dels productes alimentaris locals i de qualitat, de la terra i del mar. La Xarxa treballa amb més de 1.000 empreses d’aquest àmbit, productores i elaboradores, de les comarques barcelonines.

Amb l’objectiu que les empreses ampliïn el seus contactes comercials, obrin noves possibilitats de negoci i noves vies de cooperació, la Xarxa Productes de la Terra va organitzar la II Jornada de Networking Empresarial que es va fer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Hi van participar aproximadament 125 productores d’aliments locals i 100 empreses compradores d’aquests productes, entre elles restaurants de prestigi, importants cadenes de distribució de producte ecològic i de proximitat i la xarxa més important d’agrobotigues de Catalunya.

Vilafranca del Penedès, 10 de juliol de 2013

 

Destaquem