Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Com cuidem de nosaltres mateixes”, tema del tercer concurs de fotografia “Per la igualtat: activa’t” del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Aquest concurs de fotografia s’organitza anualment des del Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones (25 de novembre), i cada any es proposa un tema diferent que convidi a la reflexió.

 

El tema escollit per a aquesta edició, "Com cuidem de nosaltres mateixes", vol mostrar les coses que omplen a les dones i les fan sentir-se bé, partint de la premissa que el concepte de "cuidar-se" pot divergir significativament d'una dona a l'altra. També es vol parar atenció sobre la necessitat de disposar d'un espai propi per tal d'assolir un cert estat de benestar.

El concurs de fotografia "Per la Igualtat: Activa't" vol remarcar, sempre que sigui possible, la singuralitat de les dones, allò que les fa diferents respecte dels homes i que contribueix a crear riquesa social a partir de la pluralitat i la diferència. També es vol fer visible tot allò que fan les dones i que sovint no es veu o no es valora tot i ser una contribució indispensable per al bon funcionament de la unitat familiar i per a la bona marxa de la societat en el seu conjunt.

Les fotografies que es presentin a concurs han de reflectir hàbits, costums, activitats, hobbies, etc. que les dones poden dur a terme per tal de procurar-se un estat de benestar i per satisfer les necessitats de la seva vida.

El jurat valorarà l’originalitat i la qualitat tècnica i artística de les fotografies. El primer i el segon premis són vals de compra de material fotogràfic per valor de 200 i 100 euros respectivament.

Poden participar en el concurs totes les persones residents a l’Alt Penedès i les fotografies s’han de presentar com a màxim el 23 de novembre. Les bases del concurs es poden consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 3 d’octubre de 2012

 

Destaquem