Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“El dia a dia de les dones”, tema del segon concurs de fotografia “Per la igualtat: activa’t” del Servei d’Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Aquest concurs de fotografia s’organitza anualment, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones (25 de novembre), per fer visible tot allò que fan les dones i que sovint no es veu o no es valora tot i ser una contribució indispensable per al bon funcionament de la unitat familiar i per a la bona marxa de la societat en el seu conjunt.

 

També es vol remarcar, sempre que sigui possible, la singularitat de les dones, allò que les fa diferents respecte dels homes i que contribueix a crear riquesa social a partir de la pluralitat i la diferència.

En aquesta edició del concurs, les fotografies han de reflectir alguna activitat que realitzin una o més dones, amb regularitat, en la seva vida quotidiana.

El jurat valorarà l’originalitat i la qualitat tècnica i artística de les fotografies. El primer i el segon premis són vals de compra de material fotogràfic per valor de 200 i 100 euros respectivament.

Poden participar en el concurs totes les persones residents a l’Alt Penedès i les fotografies s’han de presentar com a màxim el 25 de novembre. Les bases del concurs es poden consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 24 d’octubre de 2011

 

Destaquem