Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

35 empreses vitivinícoles del Penedès van assistir al Seminari sobre gestió de costos en cellers i caves

Entre 30 i 40 empreses vitivinícoles del Penedès han assistit durant el mes de juliol a les sessions de formació del seminari titulat “Iniciació a l’estudi de costos en cellers i caves”.
35 empreses vitivinícoles del Penedès van assistir al Seminari sobre gestió de costos en cellers i caves
Seminari sobre gestió de costos en cellers i caves a la sala d'actes del Consell Comarcal

Aquest seminari estava organitzat pel Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, l’Aula Empresarial de Catalunya i Rius i Rius Assessors.

El Consell Comarcal i Rius i Rius Assessors col·laboren habitualment en diverses iniciatives que tenen com a objectiu la millora del sector vitivinícola en qualsevol dels seus vessants: formació especialitzada, xarxa social, recerca històrica, etc. Rius i Rius ha impartit gratuïtament aquest seminari en el marc de les actuacions que duu a terme amb motiu del seu 50è aniversari. 

La formació sobre gestió de costos estava adreçada a les petites i mitjanes empreses elaboradores de vins i caves i als productors de raïm que volen constituir-se com a empreses elaboradores. El Servei de Desevolupament i Ocupació del Consell Comarcal treballa amb el sector vitivinícola, i en concret amb els productors de raïm, perquè un dels seus objectius és fomentar l’emprenedoria i donar suport a la creació d’empreses. El Servei també treballa en la promoció dels sectors emergents, entre ells els “productes de la terra”, i dins aquesta línia es proposa l’objectiu d’incrementar la competitivitat del sector, millorar-ne l’organització i optimitzar la gestió empresarial i la comercialització.

Vilafranca del Penedès, 15 de juliol de 2010

 

 

Si necessiteu més informació:

  • Persona de contacte: Cristina Sàenz de Santamaria, cap de Comunicació- Tel. 93 890 00 00 ext. 9331 – a/e: premsa@ccapenedes.cat
  • Tècnica responsable del projecte: Anna Casanova, cap del Servei de Desenvolupament i Ocupació -Tel. 93 890 00 00 ext. 9136 – a/e: desenvolupament@ccapenedes.cat
  • Coordinador per part de l’empresa: Miquel J. Rius, director-gerent de Rius i Rius Assessors -Tel. 93 817 20 51

 

Destaquem