Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

6A EDICIÓ DEL PROGRAMA “NITS A LA FRESCA AL PENEDÈS”

18 ajuntaments de l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona, programen activitats culturals en horari de tarda-nit dins el programa “Nits a la Fresca al Penedès”.

 

L’oferta d’activitats es pot consultar al web del Servei de Cultura del Consell Comarcal www.penedescultura.cat, que s’actualitza constantment a mesura que els ajuntaments van tancant les seves programacions.

L’any passat, van participar en aquest programa 14 ajuntaments i es van programar un total de 63 activitats culturals per a totes les edats, la major part de les quals, gratuïtes. De fet, les activitats que s’anuncien al llarg de tot l’any al web www.penedescultura.cat són majoritàriament gratuïtes, perquè els organitzadors són els ajuntaments i les entitats de les comarques del Penedès.

El vicepresident i conseller de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Raimon Gusi, afirma que “estem molt satisfets de la bona acollida que aquest projecte ha tingut sempre per part dels ajuntaments. Fent una oferta conjunta d’activitats, podem rebre el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i, de retruc, podem destinar més recursos a la programació. Des del Consell Comarcal prioritzem les activitats que s’organitzen en petits nuclis de població i afavorim la contractació de grups autòctons a través de la Borsa d’Activitats Culturals del Penedès” (una plataforma gratuïta de difusió al servei dels grups i dels artistes del Penedès).

Els ajuntaments que participaran en aquesta edició del programa “Nits a la Fresca al Penedès” són: les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès i Vilobí del Penedès.

Vilafranca del Penedès, 11 de juny de 2013

 

Destaquem