Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies del Consell


EL PERSONAL DE SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS HA REBUT FORMACIÓ ESPECIALITZADA PER DETECTAR ELS ABUSOS SEXUALS A MENORS

EL PERSONAL DE SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS HA REBUT FORMACIÓ ESPECIALITZADA PER DETECTAR ELS ABUSOS SEXUALS A MENORS

El divendres 24 de febrer, es va fer l’última de les 4 sessions de formació per al personal de l’Àrea Bàsica d’Atenció Primària i d’Atenció Especialitzada de l’Alt Penedès sobre els abusos sexuals infantils. L’objectiu de la formació era conèixer alguns indicadors que poden ajudar a detectar els casos i explicar com cal actuar per donar la millor atenció possible a les víctimes.

PRESENTACIÓ DEL PLA D'ACTUACIONS INDUSTRIALS I EMPRESARIALS DE LA GENERALITAT AL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i el suport dels municipis de la comarca, organitza una jornada informativa per presentar a les empreses penedesenques els principals eixos, les iniciatives i els objectius del Pla d’Actuacions Industrials i Empresarials del Govern de la Generalitat de Catalunya per al període 2012-2014.

EL PENEDÈS, EL TERRITORI VITIVINÍCOLA MÉS ANTIC DE CATALUNYA

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la Denominació d’Origen Penedès, l’Acadèmia Tastavins Penedès i l’Institut d’Estudis Penedesencs organitzen una presentació dels estudis arqueològics sobre els primers jaciments vitivinícoles penedesencs. La presentació, titulada “Penedès: la primera vinya de Catalunya”, es farà a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dijous 15 de març, a les 8 del vespre, i anirà a càrrec de Daniel López Reyes, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i arqueòleg de l’empresa Món Iber Rocs, SL.

RIUS & RIUS LLIURA AL CONSELL COMARCAL DIVERSES OBRES PER A LES BIBLIOTEQUES DE L'ALT PENEDÈS

RIUS & RIUS LLIURA AL CONSELL COMARCAL DIVERSES OBRES PER A LES BIBLIOTEQUES DE L'ALT PENEDÈS

El dimecres 22 de febrer, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va acollir l’acte de lliurament de les obres destinades als fons de les biblioteques de l’Alt Penedès. Santi i Miquel Rius, directors gerents de Rius & Rius, va fer donació dels llibres al president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, en presència del president i el vicepresident de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Ramon Arnabat i Joan Solé Bordes respectivament, i de l’autor d’un dels llibres, Ramon Viader.