Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies del Consell


EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SIGNA EL CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB LA GENERALITAT EN MATÈRIA DE JOVENTUT

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS SIGNA EL CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB LA GENERALITAT EN MATÈRIA DE JOVENTUT

El divendres 15 de juny, el conseller de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Sergi Vallès, va signar el conveni de col•laboració amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat en matèria de polítiques de joventut per a l’any 2012. Aquest conveni estableix les línies de col•laboració mútua amb la finalitat de garantir el funcionament del Servei Comarcal de Joventut; també regula les accions de seguiment de les activitats d’educació en el lleure i delega en el Consell Comarcal les facultats executives en matèria d’instal•lacions juvenils.

EL DIRECTOR GENERAL DE CARRETERES VISITA LA C-15 A PETICIÓ DEL CONSELL COMARCAL

EL DIRECTOR GENERAL DE CARRETERES VISITA LA C-15 A PETICIÓ DEL CONSELL COMARCAL

El dimarts 12 de juny, el director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, acompanyat per un equip de tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat i de la constructora pública GISA, va recórrer la C-15 al seu pas per l’Alt Penedès per analitzar sobre el terreny els punts conflictius i les millores proposades des del Consell Comarcal i els ajuntaments.

LA SEGURETAT ALS POLÍGONS D’ACTIVITAT ECONÒMICA DE L’ALT PENEDÈS

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal ha organitzat per dijous 21 de juny al matí, una jornada de treball sobre la Seguretat als polígons d’activitat econòmica de l’Alt Penedès. Aquesta jornada forma part d’un seguit d’accions que s’han considerat necessàries com a conseqüència del treball realitzat el darrer any en les zones d’activitat econòmica, on s’ha portat a terme un diàleg amb el teixit productiu. Una de les preocupacions de les empreses de l’Alt Penedès és millorar la seva seguretat atès l’increment dels robatoris.