Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ES PRESENTA PÚBLICAMENT EL CONSELL D'INFANTS DE L'ALT PENEDÈS

El Consell Comarcal presentarà el Consell d'Infants de l'Alt Penedès en un acte que se celebrarà al parc de Sant Julià (Vilafranca), el divendres 3 de juny a partir de les 6 de la tarda. L'acte està pensat perquè hi puguin participar persones de totes les edats tot i que s'han programat unes activitats específiques per als infants de 10 a 12 anys

 

En cas de pluja, l'acte es traslladarà a la pista esportiva

de Vilafranca, al costat del pavelló de la Gamba

 

Durant el mes de març d'enguany, es va constituir el Consell d'Infants de l'Alt Penedès, un òrgan consultiu del Consell Comarca format per 13 nens i nenes de 10 escoles de la comarca escollits pels seus companys de classe.

Aquests infants han estat treballant sobre temes de Mobilitat i Urbanisme des de la perspectiva del Medi Ambient, per encàrrec del Consell Comarcal i en el marc dels treballs d'elaboració de l'Agenda 21 supramunicipal. Els infants que han participat en les sessions de treball estan en condicions de presentar ara públicament les seves propostes.

Igualment, el Consell Comarcal vol continuar impulsant la participació ciutadana dels infants fent que debatin sobre altres temes que puguin ser de mutu interès i implicar el màxim nombre d'escoles possible perquè participin en el Consell d'Infants.

Durant l'acte de presentació pública al parc de Sant Julià, s'exposaran les propostes sorgides del Consell d'Infants i fotografies dels alumnes i dels centres de Primària participants. També hi haurà 5 espais amb activitats lúdiques i formatives dissenyades específicament per als infants de 10 a 12 anys.

 

Destaquem