Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ACTIVITATS D'OCI NOCTURN A LES PISCINES MUNICIPALS

Durant els mesos de juliol i agost, les piscines municipals de Castellví de la Marca, la Granada, el Pla del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles i Torrelavit estaran obertes algunes nits per acollir activitats de lleure per als joves.

 

És el setè estiu consecutiu que el Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, en col.laboració amb els ajuntaments, organitza l'obertura de les piscines municipals durant les caloroses nits d'estiu.

A més de banyar-se, els assistents podran gaudir de les activitats complementàries organitzades en el recinte de les piscines: projeccions de cinema a l'aire lliure, tallers de bijuteria, balls amb DJ, jocs amb inflables aquàtics, malabars de foc, jocs de màgia, etc.

L'accés a les piscines i a les activitats de lleure és gratuït. La programació completa i els horaris d'apertura de les piscines municipals es pot consultar al web del Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat), als serveis municipals de Joventut i al web del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

 

 

Destaquem