Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ACTIVITATS PER A JOVES A LES PISCINES MUNICIPALS DE L'ALT PENEDÈS

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i les regidories de Joventut dels ajuntaments que tenen conveni de col•laboració en matèria de Joventut amb el Consell Comarcal, organitzen novament aquest any el programa d’activitats de lleure per a joves a les piscines municipals.

 

Hi haurà activitats de tot tipus adreçades a joves de 12 a 29 anys: socorrisme aquàtic, jocs, monòlegs, concerts, tallers, etc.). Les activitats es faran durant el mes de juliol, en horari de tarda-nit, a les piscines municipals de la Granada, el Pla del Penedès, Olesa de Bonesvalls, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Margarida i els Monjos, Subirats i Torrelavit.

El programa d’activitats encara no està tancat, però les activitats ja programades i les que es programin en els propers dies es podran consultar en el web del Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat vegeu “La bona nit”) i en els Serveis Joves dels municipis que participen en la iniciativa. També es poden seguir a través de Twitter (#labonanit) i Facebook (/dinamopenedes).

Vilafranca del Penedès, 27 de juny de 2012
 

 

 

Destaquem