Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUTS PER AL FINANÇAMENT D’AUTÒNOMS, MICROEMPRESES I PIME

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa i ajuda a tramitar ajuts de l’Institut Català de Finances i del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat en forma de garantia per al finançament empresarial de projectes d’autònoms, microempreses i pime.

 

Els autònoms o les empreses que necessitin finançament i vulguin una garantia per demanar un crèdit o un lísing per invertir en actius fixos, materials o immaterials i projectes de circulant, relatius a les activitats del dia a dia (com necessitats de tresoreria, compra d’estocs o finançament a clients), poden beneficiar-se d’aquests ajuts.

Els autònoms i les empreses hauran de sol•licitar via Internet un informe favorable de l’Institut Català de Finances. Després, hauran de portar l’informe i la sol•licitud a la Cambra de Comerç de Vilafranca, que actua com a oficina gestora de la Generalitat.

Els préstecs s’han de sol•licitar a una de les dues entitats bancàries col•laboradores, Banc de Sabadell i CaixaBank. L’import del préstec ha de ser d’entre 10.000 i 100.000 €, a un termini màxim de 5 anys amb dos anys de carència i amb un interès de l’Euribor més 7 punts.

El termini per sol•licitar aquests ajuts és el 31 de desembre de 2013. Més informació a l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 135 – procom@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 22 de juliol de 2013

 

Destaquem