Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ARCADI OLIVERES PARTICIPARÀ EN EL CICLE DE XERRADES "DE 7 A 9" DEL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS

El Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal i l’entitat CC ONG Ajuda al Desenvolupament de l'Alt Penedès han organitzat la propera sessió del Cicle de xerrades “De 7 a 9 ” d'enguany, que es farà el dimecres 8 de juny, a partir de les 7 de la tarda, al teatre de Cal Bolet (C/ de Cal Bolet, 3 - Vilafranca)

 

El títol d’aquesta sessió és “La pobresa: condició necessària de la riquesa?” i l’expert convidat és Arcadi Oliveres, professor d'Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona i reconegut activista per la justícia social i la pau.

La xerrada començarà amb l'exposició de Rafael Jariod, president de CC ONG Ajuda al Desenvolupament, sobre el programa d’actuacions d’aquesta entitat penedesenca. Moderarà aquesta xerrada l'advocat vilafranquí Carmel Carrillo.

El Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal va posar en marxa l'any passat el cicle “De 7 a 9” de xerrades sobre Cooperació, Solidaritat, Pau i Drets Humans per donar resposta a la necessitat manifestada per associacions i entitats de la comarca que treballen en aquests àmbits, de tenir un marc estable on presentar els seus projectes a la societat civil. Amb aquestes xerrades es vol fomentar també la participació de la ciutadania en aquestes associacions i entitats i, en general, promoure la sensibilització de la població sobre aquests temes.

Les xerrades es fan trimestralments, els dimecres de 7 a 9 del vespre, al teatre de Cal Bolet (C/ de Cal Bolet, 3 - Vilafranca). A cada sessió hi participa una entitat diferent de la comarca i una persona experta que aporta una visió crítica i especialitzada. L’entrada és lliure i gratuïta.

Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d'Igualtat i Ciutadania o consultar el web del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

 

Destaquem