Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ASSEMBLEA GENERAL DEL CONSELL DE LA GENT GRAN DE L’ALT PENEDÈS

El dijous 13 de desembre, es va celebrar a la seu del Consell Comarcal l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès. El Consell de la Gent Gran és un òrgan de consulta i participació de les persones grans de la comarca format per representants nomenats per les entitats i les associacions de gent gran i per persones grans representatives dels municipis.

 

Van presidir l’assemblea tres vocals de la Junta Permanent del Consell: Maria Marsal (les Cabanyes), Mercè Bresco (Vilafranca) i Fidel Sans (Torrelavit). L’assemblea va començar amb la lectura i l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i amb la lectura i l’aprovació de la Memòria d’Activitats de l’any 2012.

Tot seguit es van presentar les propostes d’activitats per a l’any 2013, entre les quals destaquen: mantenir la línia de reivindicació en tot allò que afecti la gent gran, la col•laboració amb l’Ajuntament de Vilafranca en el projecte intergeneracional “Tallers a les escoles”, el foment del voluntariat a través dels casals de gent gran per evitar l’aïllament de les persones grans que viuen soles i l’organització de les activitats anuals dirigides a la gent gran (MostrActiva d’activitats dels casals, Caminada popular de la gent gran, Concurs de fotografia, Homenatge a la gent gran amb mèrit, Jornada d’intercanvi d’experiències entre entitats de la gent gran de la comarca, etc.). Com a novetat important, es va informar de la propera integració d’un representant de la Junta Permanent del Consell de la Gent Gran en la Comissió de Maltractaments de la Gent Gran de l’Alt Penedès.

Al final de l’assemblea es van renovar càrrecs de membres de la Junta Permanent del Consell Consultiu: Ramon Caba (Vilobí del Penedès) va substituir Josep Esteve (Pacs del Penedès) i Pilar Bayó (Font-rubí) va substituir Maria Marsal (la Granada). L’assemblea ordinària de delegats del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès va acabar amb una copa de capa oferta pel Consell Comarcal.

Vilafranca del Penedès, 19 de desembre de 2012

 

Destaquem