Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CAMINADA POPULAR DE LA GENT GRAN DE L'ALT PENEDÈS

La Junta Permanent del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i l’equip d’Acció Social del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb la col•laboració de l’Ajuntament de les Cabanyes, van organitzar la II Caminada popular de la gent gran de l’Alt Penedès que es va fer el dijous 19 d’abril.

 

Hi van participar més de 80 persones grans pertanyents a 10 associacions de gent gran de la comarca. Van fer tot el trajecte acompanyades per la consellera de Gent Gran del Consell Comarcal, Carme Villanueva, i per la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de les Cabanyes, Anna Arrufat.

La caminada va durar aproximadament 4h. Els caminants van sortir del pàrquing de l’Hospital de Vilafranca i van anar a peu per un camí rural fins a les Cabanyes, on els va rebre l’alcalde del municipi i president del Consell Comarcal, Francesc Olivella. Al Centre Cívic de les Cabanyes van fer una parada per agafar forces i després visitar l’església romànica de Sant Valentí, on van gaudir de les explicacions de l’historiador local Josep Ferrer. En acabar la visita, van continuar pel camí de la Torreta dels Bous fins a enllaçar amb el camí de la Creu de la Pelegrina, que els va portar de retorn al punt de sortida.

Les caminades de la gent gran són activitats de lleure que serveixen per refermar els lligams entre les associacions de gent gran que treballen tot l’any en el marc del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès i són, a més, una ocasió per retrobar-se amb els amics.

Vilafranca del Penedès, 23 d’abril de 2012

 

Destaquem