Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COMENÇA LA 5A EDICIÓ DEL PROGRAMA “NITS A LA FRESCA AL PENEDÈS”

Des de l’1 de juny fins al 30 de setembre, 18 ajuntaments de l’Alt Penedès, amb el suport del Consell Comarcal i la Diputació de Barcelona, programaran activitats culturals en horari de tarda-nit dins el programa “Nits a la Fresca al Penedès”.

 

L’oferta d’activitats es pot consultar al web del Servei de Cultura del Consell Comarcal www.penedescultura.cat, que s’actualitza constantment al llarg dels mesos d’estiu, a mesura que els ajuntaments van tancant les seves programacions.

L’any passat, van participar en aquest programa 14 ajuntaments i es van programar un total de 61 activitats culturals per a totes les edats, la major part de les quals, gratuïtes. De fet, les activitats que s’anuncien al llarg de tot l’any al web www.penedescultura.cat són majoritàriament gratuïtes, perquè els organitzadors són els ajuntaments i les entitats culturals de les comarques del Penedès.

“Aquest estiu, malgrat la crisi econòmica, preveiem que l’oferta global d’activitats culturals a l’Alt Penedès es mantindrà, tot i que la despesa global de les administracions continuarà sent la mateixa” ha afirmat el conseller comarcal de Cultura i vicepresident del Consell Comarcal, Raimon Gusi. De fet, per tal de disposar d’una oferta variada de grups a preus econòmics i per afavorir la contractació de grups autòctons, el Consell Comarcal ofereix als ajuntaments de l’Alt Penedès la contractació avantatjosa dels grups inclosos dins la Borsa d’Activitats Culturals del Penedès (una plataforma gratuïta de difusió a disposició dels grups i dels artistes del Penedès).

Els ajuntaments que participaran en aquesta edició del programa “Nits a la Fresca al Penedès” són: les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès, Subirats, Vilobí del Penedès i, per primera vegada, la capital de comarca, Vilafranca del Penedès.

Vilafranca del Penedès, 4 de juny de 2012

 

Destaquem