Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS

El diumenge 26 de maig, els alumnes de l’EMAP van fer el concert de final de curs i van tancar un curs escolar marcat per una gran quantitat d’actuacions en públic i per la creació del grup de vent i percussió La Xaranga, en el qual participen més de 30 alumnes de l’escola.
CONCERT DE FINAL DE CURS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ALT PENEDÈS
Foto d'Albert Requena

 

El concert es va fer a l Centre Cultural i Lúdic de les Cabanyes i va tenir com a protagonistes destacats els alumnes més petits de l’EMAP, de 4 a 7 anys, que cursen els programes de Sensibilització i Iniciació. Acompanyats dels seus professors, van interpretar la cantata “El nen enamorat de la lluna”, de Xevi Matamala i Manel Justícia.

Després, els alumnes del programa d’Aprenentatge Bàsic van oferir una mostra del treball rítmic que desenvolupen amb canyes i pals de fusta, a Llenguatge Musical, per treballar el ritme amb una metodologia sensorial i aplicada a la pràctica.

Van tancar el concert els 32 alumnes de cant coral, que tenen entre 8 i 12 anys i que pertanyen a diverses aules de música de l’EMAP. Aquests alumnes van interpretar la història musical Rock & Lluna, inspirada en el musical “Cop de Rock”.

Durant la vetllada es van lliurar també els premis del III Concurs de Creació Musical de l’EMAP, en el qual han participat 29 alumnes.

Durant el curs escolar 2012-2013, l’EMAP ha tingut 193 alumnes i 5 aules a 8 municipis de la comarca. De cara al curs escolar 2013-2014, la matrícula està oberta fins al 14 de juny i tota la informació és pot consultar al web de l’EMAP (www.emap.cat) o adreçant-se personalment al Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Vilafranca del Penedès, 29 de maig de 2013

 

Destaquem