Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de Nadal de l'Escola de Música de l'Alt Penedès

El dissabte 17 de desembre, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic Salvador Benach de Santa Fe del Penedès, els alumnes de l'Escola de Música de l'Alt Penedès oferiran el tradicional Concert de Nadal.

 

145 nens i nenes, a partir de 4 anys, interpretaran la cantata "Les figures del Pessebre", de Joan Llongueres, i tres nadales modernes. Els més menuts (alumnes de 4 a 6 anys, dels mòduls de Sensibilització i Iniciació) interpretaran també dues nadales tradicionals. Tot plegat, acompanyat pels professors de l'Escola de Música i pels alumnes avançats d'instruments.

L'Escola de Música de l'Alt Penedès és un projecte promogut pel Consell Comarcal en col·laboració amb 8 ajuntaments de la comarca (les Cabanyes, la Granada, Pacs, el Pla del Penedès, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès i Torrelavit).

L'entrada al Concert de Nadal és gratuïta. L'EMAP oferirà la possibilitat de fer un donatiu voluntari que es destinarà íntegrament a la Marató de TV3, que enguany està destinada a la regeneració i el transplantament d'òrgans i teixits.

Vilafranca del Penedès, 14 de desembre de 2011

 

Destaquem