Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de Santa Cecília de l'Escola de Música de l'Alt Penedès

El diumenge 20 de novembre, a les 12 del migdia, 65 alumnes de l'Escola de Música de l'Alt Penedès faran un concert a la Casa de Cultura de Torrelavit per celebrar la diada de la patrona de la Música.

 

L'Escola de Música de l'Alt Penedès és un projecte promogut pel Consell Comarcal en col·laboració amb 8 ajuntaments de la comarca (les Cabanyes, la Granada, Pacs, el Pla del Penedès, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès i Torrelavit).

Les aules de l'EMAP s'ubiquen en espais municipals cedits pels ajuntaments i durant el curs 2011-2012 s'hi han matriculat 175 alumnes (infants a partir de 4 anys, joves i adults). L'EMAP compta amb un equip de 8 professors que fan possible una oferta educativa de 13 instruments: violí, violoncel, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix elèctric, piano clàssic i modern, flauta travessera, clarinet, saxo, gralla, trombó i percussió o bateria.

L'Escola ofereix diversos concerts al llarg del curs dels alumnes de conjunts instrumentals i del grup de cant coral format per nens i nenes de tots les aules. El concert de Santa Cecília és obert al públic i l'entrada és gratuïta.

 

 

Destaquem