Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de Santa Cecília de l'Escola de Música de l'Alt Penedès

El dissabte 24 de novembre, a les 12 del migdia, els conjunts instrumentals de l'Escola de Música de l'Alt Penedès faran un concert al Centre Cultural i Recreatiu de Sant Pere de Riudebitlles per celebrar la diada de la patrona de la Música (22 de novembre).
Concert de Santa Cecília de l'Escola de Música de l'Alt Penedès
27/10/2012 Grup instrumental de guitarres de Sant Llorenç d'Hortons tocant a la VII Biennal d'Art de Sant Pere de Riudebitlles

 

L'Escola de Música de l'Alt Penedès és un projecte promogut pel Consell Comarcal en col·laboració amb 8 ajuntaments de la comarca (les Cabanyes, la Granada, Pacs, el Pla del Penedès, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Santa Fe del Penedès i Torrelavit).

Les aules de l'EMAP s'ubiquen en espais municipals cedits pels ajuntaments i durant el curs 2012-2013 s'hi han matriculat 191 alumnes (infants a partir de 4 anys, joves i adults). L'EMAP compta amb un equip de 8 professors que fan possible una oferta educativa de 14 instruments: violí, violoncel, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, baix elèctric, piano clàssic i modern, flauta travessera, gralla, clarinet, saxo, trompeta, trombó i percussió o bateria.

L'Escola ofereix diversos concerts al llarg del curs dels alumnes de conjunts instrumentals i del grup de cant coral format per nens i nenes de tots les aules. El concert de Santa Cecília és obert al públic i l'entrada és gratuïta.

 Vilafranca del Penedès, 13 de novembre de 2012

 

Destaquem