Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de fotografia de viatges

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès organitza un Concurs de fotografia digital al voltant de dues temàtiques: els viatges i els mitjans de transport i els viatges i el món del vi.
 
Hi poden participar els joves d'entre 16 i 29 anys amb residència a l'Alt Penedès. Totes les fotografies presentades a concurs formaran part d'una exposició itinerant organitzada pel Servei Comarcal de Joventut que es mostrarà a diferents espais públics de la comarca.
 
El jurat estarà format per professionals del món artístic i per membres de l'equip tècnic del Servei Comarcal de Joventut. En cadascuna de les dues categories (mitjans de transport i món del vi), es valorarà la fotografia que reflecteixi millor la temàtica, però tenint en compte la tècnica, l'espontaneïtat i l'originalitat.
  
Hi haurà un primer premi per a cada categoria, consistent en un cap de setmana amb pensió completa, per a dues persones, en un albert de la Generalitat; un segon premi per a cada categoria, consistent en una targeta de memòria de 8 Gb (Stick Pro Duo, SD o mini SD), i un tercer premi per a cada categoria, que també rebran els guanyadors dels primers i els segons premis, consistent en una còpia de la seva fotografia ampliada i emmarcada. Els 100 primers participants guanyaran una samarreta del Servei Comarcal de Joventut i i hi haurà altres regals que es podran recollir durant l'acte de lliurament de premis.
 
Les bases del Concurs de fotografia digital de viatges del Consell Comarcal de l'Alt Penedès es poden consultar al portal web del Servei Comarcal de Joventut (www.dinamo.cat). El termini per a l'enviament d'originals és el 15 d'octubre de 2010.
 

Destaquem