Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCURS DE FOTOGRAFIA JOVE: "ON HAS ESTAT AQUEST ESTIU?"

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha organitzat un concurs de fotografia a l'entorn de les destinacions de les vacances d'estiu dels joves. Els treballs presentats formaran una exposició itinerant i s'elaborarà un mapamundi amb les fotografies que tinguin localització gps.

 

El jurat del premi estarà format per professionals de l'Escola d'Art Arsenal, per tècnics de Joventut dels municipis de l'Alt Penedès i per personal del Servei de Joventut del Consell Comarcal. El jurat valorarà la tècnica, l'espontaneitat i l'originalitat amb què es reflecteix la temàtica.

El primer premi d'aquest concurs de fotografia és un disc dur multimèdia; els primers 25 participants guanyaran una samarreta del Servei Comarcal de Joventut i altres sorpreses que es recollirant durant l'acte de lliurament del premi.

Poden participar en aquest concurs els joves d'entre 16 i 29 anys, amb residència a l'Alt Penedès anterior al 30 de juliol de 2012.

Les fotografies poden estar fetes amb qualsevol procediment (càmera convencional o digital, telèfon mòbil, etc.) i hauran de mostrar clarament una referència al lloc geogràfic on han estat preses (cartells, matrícules, monuments coneguts, vestimentes típiques, localització gps automàtica, etc.).

El termini per a l'enviament dels treballs és el 20 d'octubre de 2012. Amb totes les fotografies rebudes es farà una exposició que es mostrarà a diferents espais públics de l'Alt Penedès.

Les persones interessades poden consultar les bases d'aquest concurs al web del Servei de Joventut del Consell Comarcal (http://www.dinamo.cat).

Vilafranca del Penedès, 10 d'octubre de 2012

 

Destaquem