Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONFERÈNCIA SOBRE ELS INFANTS QUE VIUEN LA VIOLENCIA DE GÈNERE A LA FAMÍLIA

Amb motiu de la celebració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el Pla per la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca i el Servei d’Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, han organitzat la presentació del llibre “A mí también me duele. Niños y niñas víctimas de la violencia de género en la pareja”.

 

La presentació d’aquest llibre, recentment publicat, anirà a càrrec del seu autor, Raúl Lizana, psicòleg, màster en Psicopatologia i psicoterapeuta especialitzat en violència de gènere.

El llibre és fruit del treball terapèutic i de l’anàlisi de les conseqüències observades en nens i nenes, i vol ser una eina de reflexió i d’aproximació sobre el dolor més gran, que afecta els més petits.

Amb la presentació d’aquest llibre, les dues administracions que organitzen l’acte volen col•laborar a donar visibilitat a la violència de gènere i a les conseqüències en les persones que directament o indirecta la viuen. També volen donar eines per fer una millor detecció i atenció amb els infants que viuen situacions de violència de gènere en el seu entorn familiar.

La presentació del llibre “A mí también me duele” es farà el divendres 14 de desembre, a la 1 del migdia, a la sala capitular del Claustre de Sant Francesc, en un acte obert al públic.

Vilafranca del Penedès, 28 de novembre de 2012

 

Destaquem