Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONTRACTACIÓ LABORAL SUBVENCIONADA PER A ATURATS DE LLARGA DURADA

A través del projecte “Generant Oportunitats”, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès facilitarà la contractació subvencionada de persones aturades de llarga durada que han exhaurit tot tipus de prestacions i que han cursat una formació professionalitzadora.

 

Participen en aquest projecte 25 persones de l’Alt Penedès que han pogut optar a dues variants de formació professionalitzadora: monitor/a sociocultural amb eines de comunicació i treball comunitari (344 hores lectives) i operacions auxiliars de la indústria alimentària (304 hores lectives i 40 hores de pràctiques no laborals en empreses).

Les persones que han superat satisfactòriament aquesta formació tenen l’oportunitat de retornar al món laboral mitjançant contractes de treball subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu (a través de fons provinents dels pressupostos generals de l’Estat).

Les empreses privades o les entitats sense ànim de lucre que contractin aquestes persones podran sol•licitar una subvenció al Servei d’Ocupació de Catalunya corresponent al 100% del salari mínim interprofessional, sempre i quan facin un contracte de com a mínim sis mesos i de 25 hores setmanals.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal s’està portant a terme una prospecció empresarial per contactar amb empreses i entitats que estiguin interessades en aquesta modalitat de contractació subvencionada. Les empreses i les entitats també poden contactar directament amb el Consell Comarcal trucant el número de telèfon 93 890 00 00 ext. 132, 136 i 137. Donat que els contractes de treball han de començar a primers de setembre de 2013, les empreses i les entitats interessades s’han d’adreçar al Consell Comarcal com a màxim el 28 d’agost.

Vilafranca del Penedès, 8 de juliol de 2013


 

Destaquem