Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COPA PENEDÈS TV – GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

18 municipis de l’Alt Penedès participen aquest cap de setmana a Vilafranca en el Torneig infantil intermunicipal de futbol 7

Aquest cap de setmana, la zona esportiva de Vilafranca acollirà la sisena edició de la Copa Penedès TV - Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, competició per a equips infantils municipals que es disputa en la modalitat de futbol 7.

En aquesta edició hi participen els municipis d’Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, la Granada, les Cabanyes, Mediona, Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní (2 equips), Subirats, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès (2 equips), Vilobí del Penedès, Sant Cugat Sesgarrigues i Sant Pere de Riudebitlles, que han format un únic equip, i el municipi de Font-rubí, que debuta en aquest torneig.

Dijous passat es va celebrar a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès el sorteig de composició de grups.

  • Al grup A, hi figuren les Cabanyes, Olèrdola, Sant Sadurní d’Anoia (blau), Sant Martí Sarroca i Vilobí del Penedès.
  • Al grup B, hi ha Font-rubí, Sant Sadurní d’Anoia (groc), Santa Margarida i els Monjos, Avinyonet del Penedès i la Granada.
  • Al grup C, Mediona, Castellví de la Marca, Vilafranca del Penedès (vermell), Torrelles de Foix i Sant Quintí de Mediona.
  • Al grup D, Sant Cugat Sesgarrigues, Subirats, Vilafranca del Penedès (blau) i Sant Llorenç d’Hortons.

El torneig començarà dissabte, a ¾ de 9 del matí, i s’allargarà fins a les 7 de la tarda. Diumenge començarà a les 9 i finalitzarà a les 2 del migdia.

Vilafranca del Penedès, 27 de juny de 2013

 

Destaquem