Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de fotografia jove: "On has estat aquest estiu?"

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Penedès ha organitzat un concurs de fotografia a l'entorn de les destinacions de les vacances d'estiu dels joves. Els treballs presentats s'exposaran a la seu del Consell Comarcal i s'elaborarà un mapamundi amb les fotografies que tinguin localització gps.

 

El jurat del premi estarà format per professionals de l'Escola d'Art Arsenal, per tècnics de Joventut dels municipis de l'Alt Penedès i per personal del Servei de Joventut del Consell Comarcal. El primer premi és un iPad2 Apple i el jurat valorarà la tècnica, l'espontaneitat i l'originalitat amb què es reflecteix la temàtica.

Poden participar en aquest concurs els joves d'entre 16 i 29 anys, amb residència a l'Alt Penedès anterior al 30 de juliol de 2011.

Les fotografies poden estar fetes amb qualsevol procediment (càmera convencional o digital, telèfon mòbil, etc.) i hauran de mostrar clarament una referència al lloc geogràfic on han estat preses (cartells, matrícules, monuments coneguts, vestimentes típiques, etc.). El termini per a l'enviament dels treballs és el 15 d'octubre de 2011.

Les persones interessades poden consultar les bases d'aquest concurs al web del Servei de Joventut del Consell Comarcal (www.dinamo.cat); també hi trobaran les fotografies presentades fins ara (http://www.dinamo.cat/latevafoto.php).

 

Vilafranca del Penedès, 29 de setembre de 2011

 

 

Destaquem