Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CURS DE MONITORS DE LLEURE A SANT SADURNÍ D’ANOIA

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en col•laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, ha organitzat un nou curs de monitors de lleure.

 

El curs començarà el divendres 22 de febrer i finalitzarà el dissabte 14 de juliol. Es farà a l’Índex (C/ Pompeu Fabra, 34 – Sant Sadurní d’Anoia) els divendres, de 5 de la tarda a 9 del vespre, i els dissabtes, de 9 del matí a 2 del migdia.

Els cursos de monitors proporcionen als assistents una formació global i bàsica que els permet desenvolupar tasques educatives en centres d’esplai, casals d’estiu, menjadors escolars, cases de colònies, etc. Per matricular-s’hi cal haver complert 18 anys.

Els cursos consten de 250 hores de formació (100 hores teòriques i 150 hores de pràctiques) i els assistents que superen el curs obtenen el títol oficial de monitor que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

Les persones que es vulguin informar sobre els cursos de monitors o que s’hi vulguin inscriure ho poden fer a través del web del projecte Dinamo (www.dinamo.cat) o es poden adreçar al Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00).

Vilafranca del Penedès, 4 de febrer de 2013

 

Destaquem