Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès organitza nous cursos per a emprenedors i empreses

Internet com a eina de promoció del comerç i els serveis, Màrqueting de guerrilla i Idees pràctiques per motivar el personal comercial, són els títols dels nous cursos que organitza el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal.

 

El Servei de Desenvolupament i Ocupació forma part de la xarxa Inicia per a la creació d'empreses i els cursos tenen com a objectiu dotar els emprenedors i les empreses d'habilitats directives i coneixements de màrqueting.

El primer curs, Internet com a eina de promoció del comerç i dels serveis, es farà el dilluns 29 de novembre, a 9 del matí a 2 del migdia. El segon curs, Màrqueting de guerrilla, es farà el divendres 10 de desembre, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 del matí. I el tercer curs, Idees pràctiques per motivar el personal comercial, es farà el mateix divendres, a partir de les 12 del matí i fins a les 2 del migdia.

Els 3 cursos són gratuïts i s'impartiran a la sala d'actes del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. Les persones interessades a assistir-hi s'han d'inscriure trucant al Servei de Desenvolupament i Ocupació (telèfon 93 890 00 00 ext. 9135) o enviant un correu electrònic a l'adreça procom@ccapenedes.cat

 

Destaquem