Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ACOLLIRÀ LA FINAL DEL “CONCURS DE JOVES A DEBAT”

La sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollirà aquest dissabte, dia 29 de setembre, la final del concurs organitzat per la Jove Cambra Internacional de Vilafranca.

 

El programa Joves a Debat té com a objectiu ajudar els joves a adquirir tècniques de debat i oratòria que els enriqueixin i els donin un valor afegit, tant personalment com professionalment. Els participants assisteixen a cursos de debat i oratòria i després tenen l’oportunitat de posar en pràctica les habilitats adquirides en un debat real amb altres joves.

Dissabte es faran 3 debats en grup de ½ hora que seran puntuats pel jurat. El guanyador d’aquest concurs local participarà després en el concurs nacional i el guanyador del concurs nacional representarà Catalunya en el gran debat que es farà a la conferència internacional de la JCI.

L’acte, que és obert al públic, començarà a les 9 del matí i acabarà cap al migdia. Presidiran la sessió el vicepresident del Consell Comarcal, Raimon Gusi, i el president de la Jove Cambra Internacional de Vilafranca, Joan Marchan.

Vilafranca del Penedès, 26 de setembre de 2012

 

Destaquem