Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès celebra la seva trobada anual amb la Gent Gran

El dijous 9 de juny, es va celebrar al Centre Cívic de la Granada la MostrActiva-Festa de la Gent Gran de l'Alt Penedès, que organitza el Consell Consultiu de la Gent Gran de l'Alt Penedès amb el suport del personal del Departament d'Acció Social del Consell Comarcal.

 

En el marc de la festa, es van poder visitar la XIII Mostra d’Activitats Lliures dels Casals de Gent Gran de l’Alt Penedès (MostrActiva) i l’exposició del IV concurs de fotografia “Mirades des de l’Experiència”. En aquesta edició de la MostrActiva, hi van participar 35 casals i associacions de gent gran de l’Alt Penedès i s’hi van exposar més de 100 peces realitzades pels assistents als tallers de manualitats d’aquests casals i associacions.

Després de visitar la MosrActiva, va començar el lliurament del premi del concurs de fotografia “Mirades des de l’Experiència”, organitzat pel Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Penedès amb el patrocini de Caixa Penedès i que enguany tenia com a tema "El nostre poble!". Els premis van ser lliurats pel president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Jordi Girona; per l’alcalde de la Granada, Joan Cols, i pel director de l’oficina central de Caixa Penedès, Carles Ibàñez, i van recaure en José Rovirosa (Moja) (1r premi), Joan Tort, de Vilafranca (2n premi), i Carles Alasraki, de Santa Fe (3r premi).

 

Vista panoràmica dels assistents

 

Tot seguit, els alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès a la Granada van interpretar diferents peces a la guitarra i l’orgue electrònic.

La festa va continuar amb el lliurament de recordatoris als representants dels casals i les associacions de gent gran que van participar a la MostrActiva 2011. El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Jordi Girona; el conseller comarcal de la Gent Gran, Joan Baptista Rubio; l’alcalde de la Granada, Joan Cols, i el membre de la Junta Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran, Fidel Sans, els van lliurar els recordatoris i van felicitar els alumnes dels tallers de manualitats per la qualitat dels treballs exposats.

Després del lliurament de premis i recordatoris, es van homenatjar les “Persones Grans amb Mèrit 2011”, 16 persones que, a proposta dels casals i les associacions de gent gran, van rebre aquesta distinció del Consell Comarcal en reconeixement a la seva trajectòria vital i a la seva participació en tasques de voluntariat social o cultural: Maria Queraltó (Pacs), Maria Soler (Santa Margarida i els Monjos), Jaume Ferrer (Sant Llorenç d'Hortons), Jaume Brichs (Torrelles de Foix), Ricard Gené (la Granada), Josep Saumell (les Cabanyes), Francesc Sáez (Sant Sadurní d'Anoia), Maria Pujadas (Torrelavit), Josep Layunta (Castellet i la Gornal), Fernando García (Vilafranca), Francesca Pascual (Vilafranca), M. Carme Batet (Subirats), Magí Arnabat (la Ràpita), Griselda Romeu (Sant Pere Molanta), Francisca Tutusaus (Mediona) i Justa Olmedo (Sant Quintí de Mediona).

 

Homenatjats amb la distinció “Gent Gran amb Mèrit 2011”

 

La festa de la gent gran de l’Alt Penedès va acabar amb un refrigeri per a tots els assistents ofert per l’Ajuntament i l’Associació dels Avis de la Granada. 

Destaquem