Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès i la Diputació de Barcelona volen enfortir el sector turístic i enoturístic del Penedès

El dijous 24 de novembre, el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, es va reunir amb representants del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i del Consorci de Promoció Turística de l'Alt Penedès per conèixer els projectes que des del territori es volen impulsar en l’àmbit de l’Enoturisme.

 

El president del Consell Comarcal i del Consorci, Francesc Olivella, li va exposar 3 projectes: un pla de comunicació per donar a conèixer l’oferta Enoturística a través dels mitjans de comunicació, un projecte per a la creació d’un nou portal web que permeti la comercialització del producte enoturístic del Penedès i que inclogui paquets enoturístics, i un projecte de senyalització turística global. Per al president, “l’Enoturisme és un element bàsic i cohesionador del turisme del nostre territori i, sens dubte, les rutes enoturístiques del Penedès són les més visitades d’Espanya”. Olivella també va anunciar la propera reestructuració del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès perquè es correspongui amb tot l’àmbit Penedès.

Al seu torn, Alberto Fernández Díaz va afirmar que “des de la Diputació som conscients de quina és la vostra sensibilitat, la vostra preocupació pel territori i coneixem la feina que heu fet amb la col•laboració de les empreses i els emprenedors de la comarca. (...) Amb la marca “Costa de Barcelona” sumarem noves sinèrgies al servei del Turisme, la marca complementarà l’oferta sense malmetre el potencial de l’Enoturisme. Segons les nostres estimacions, potencialment el PIB de la comarca de l’Alt Penedès es podria doblar gràcies als ingressos de l’Enoturisme.” Com a mostra de la confiança en aquest sector, Albert Fernández Díaz va anunciar que recentment la Diputació ha aprovat l’atorgament al Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès dels recursos necessaris per a la construcció del nou Centre d’Acollida Turística a la Casa Km 0 d’Enoturisme Penedès, la nova seu del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès (que estarà ubicada davant la seu del Consell Comarcal, a l’edifici del Vinseum).

La jornada va acabar amb una salutació a l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, i amb una visita conjunta al Vinseum.

Vilafranca del Penedès, 28 de novembre de 2011

 

 

Destaquem