Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS FA UN NOU PAS AMB RELACIÓ A LES PARTICIPACIONS PREFERENTS I LES OBLIGACIONS SUBORDINADES

El Ple del Consell Comarcal de l’Alt Penedès del 12 de juliol va aprovar una moció encapçalada pels grups comarcals d’ICV, ERC, PSC i CUP i que va rebre el suport de CiU, en què s’acorden nous passos a fer en defensa de les persones afectades per la compra de participacions preferents i obligacions subordinades.

 

En concret, la moció demana que els representants del Consell Comarcal de l’Alt Penedès en l’Assemblea General de La Caixa de Pensions – CaixaBank i en el Consell d’Administració i l’Assemblea General de Caixa Penedès emprenguin accions perquè se solucioni aquesta problemàtica de forma satisfactòria. També demana que informin la Junta de Portaveus del Consell Comarcal sobre l’evolució de la qüestió i sobre el resultat de les votacions que es realitzin sobre aquests temes.

La moció aprovada exigeix que La Caixa i el grup Banc Mare Nostrum - Caixa Penedès rescabalin el perjudici causat als seus clients convertint les participacions preferents i les obligacions subordinades en dipòsits a termini fix i a un interès de mercat, en el termini més breu possible i en cap cas superior a cinc anys.

La moció es traslladarà a tots els consellers generals de La Caixa de Pensions – CaixaBank i de Banc Mare Nostrum - Caixa Penedès i es demanarà que es faci públic el sentit del seu vot quan es facin votacions sobre aquest tema.

Vilafranca del Penedès, 2 d’agost de 2012
 

Destaquem