Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa sobre nous ajuts per a les empreses

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa sobre els ajuts per a cooperatives i les societats laborals que convoca el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

 

La convocatòria preveu ajuts per a les cooperatives i les societats laborals que vulguin incorporar nous socis de treball (preferentment persones desocupades i persones vinculades a l’empresa) o que duguin a terme projectes empresarials d’enfortiment i d’intercooperació.

També hi ha ajuts per a les empreses que vulguin accedir a les primeres fases del procés d’exportació, dissenyar una estratègia d’actuació en els diferents mercats, crear un departament comercial internacional per consolidar les exportacions o crear filials a l’exterior.

Hi ha altres línies d’ajut per a les empreses que posin en marxa projectes d’innovació, que vulguin canviar el model de negoci o que vulguin desenvolupar noves oportunitats de negoci.

Les persones interessades a rebre més informació sobre aquestes subvencions es poden dirigir al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, els matins de 9 a 2, de dilluns a divendres (Tel. 93 890 00 00).

 

Destaquem