Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès insisteix a demanar mesures urgents per als punts negres de la C-15

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, es va reunir el dilluns 2 de juliol amb el director general de Carreteres de la Generalitat, Jordi Follia, per insistir a demanar solucions per als punts negres de la C-15.

 

Aquests trams perillosos es concentren entre Olèrdola i la Granada, quan els dos carrils d’anada i de tornada de la C-15 es converteix en un carril d’anada i un carril de tornada (és a dir, l’amplada de l’autovia es converteix en l’amplada d’una carretera tradicional). El president del Consell Comarcal considera que, tot i que en els accidents que hi ha hagut fins ara els vehicles circulaven a una velocitat superior a la permesa, hi ha d’haver altres factors de disseny del traçat que expliquin la repetició d’incidents en els mateixos trams.

Per això, Francesc Olivella, recollint la preocupació dels alcaldes i dels usuaris de la C-15, va demanar a Jordi Follia que des de la Direcció General de Carreteres s’adoptin mesures correctores urgents per acabar amb el degotall d’accidents (l’últim, divendres passat, entre el barri de la Serreta i els 5 ponts).

En el transcurs de la reunió, els tècnics de la Direcció General de Carreteres van informar al president del Consell Comarcal sobre la senyalització dels vials de servei i sobre la senyalització de les entrades als nuclis rurals, que van començar immediatament després de la visita d’obres que els alcaldes, el director general, els tècnics de la Direcció General i el mateix president del Consell Comarcal van fer, el passat 12 de juny, a tot el recorregut de la C-15 al seu pas per la comarca.

Vilafranca del Penedès, 4 de juliol de 2012


 

Destaquem