Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA LA XERRADA “EGIPTE, PRESENT I FUTUR”

El Servei de Cooperació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’entitat penedesenca EqualMón organitzen una nova sessió del Cicle “De 7 a 9 ”, sobre Cooperació, Solidaritat, Pau i Drets humans, titulada “Egipte, present i futur”.

 

L’experta convidada és la periodista Lali Sandiumenge, especialitzada en els efectes de la Primavera Àrab a la Mediterrània. D’altra banda, la presidenta d’EqualMón, Àfrica Hernández, presentarà el programa d’actuacions d’aquesta entitat.

L’acte tindrà lloc el dimecres 26 de setembre, de 7 a 9 del vespre, a la sala d'actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca. L’entrada és lliure i gratuïta.
“De 7 a 9” és un cicle de xerrades trimestrals organitzades pel Servei de Cooperació del Consell Comarcal en col•laboració amb entitats penedesenques que treballen en temes de cooperació, solidaritat, pau i drets humans. A cada sessió hi participen una entitat diferent i una persona experta que aporta una visió crítica i especialitzada. Actuarà com a moderador Romà Macario, d’Òmnium Cultural, i presidirà l’acte, Raimon Gusi, vicepresident del Consell Comarcal i conseller comarcal de Cooperació.
Amb aquest cicle es vol donar resposta a la necessitat, manifestada per les associacions i entitats de la comarca, de tenir un marc estable on presentar els seus projectes a la societat civil . Amb el cicle "De 7 a 9" es vol fomentar també la participació de la població a les entitats de la comarca i promoure la sensibilització de la població en general a l’entorn d'aquests temes.
Vilafranca del Penedès, 20 de setembre de 2012
 

Destaquem