Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA UNA JORNADA SOBRE COOPERATIVES

El dijous 9 de maig, la sala d’actes del Consell Comarcal acollirà una jornada adreçada a totes les persones que estiguin interessades a conèixer les possibilitats de l’economia cooperativa en l’actual context econòmic.

 

La jornada està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònoma de la Generalitat.

La jornada començarà a les 11 del matí i es faran 5 presentacions: Trets essencials de les cooperatives, Les cooperatives vinícoles: tradició i modernitat, Economia social, el compromís amb les persones, Cooperativisme i ecologia al món agrari i L’esperiència cooperativa enfront d’altres figures societàries. La primera xerrada la farà el director de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Guillem Perdrix, i les 4 següents aniran a càrrec de membres de diferents cooperatives catalanes (Covides, Nou Verd, La Garbiana i Santacana i Naranjo Assessors).

Tancarà la jornada, el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat, Xavier López García.

El programa complet de la jornada es pot consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat). Les persones que estiguin interessades a assistir-hi s’han d’inscriure via correu electrònic a l’adreça: inscripcionscoop.emo@gencat.cat.

Vilafranca del Penedès, 24 d’abril de 2013
 

Destaquem