Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS ORGANITZA UNA SESSIÓ FORMATIVA SOBRE LA PRODUCCIÓ AGRÀRIA ECOLÒGICA

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra, organitza una nova sessió formativa titulada “La reconversió de la producció agrària ecològica, una aposta de futur”.

 

El projecte Productes de la Terra rep el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona i té com a objectius dinamitzar i promocionar el sector vitivinícola i l’artesania agroalimentària.

Aquesta sessió formativa dóna continuïtat als diferents tallers organitzats des del Consell Comarcal en anys anteriors en el marc d’aquest projecte (ús de les noves tecnologies i gestió mediambiental a la vinya, gestió de costos en cellers, legislació agrària, sistemes de producció agrària ecològica i integrada, perspectives econòmiques de la producció vitivinícola ecològica al Penedès, etc.).

L’objectiu de la sessió és explicar a les empreses agrícoles i a les persones que vulguin iniciar la seva activitat en l’agricultura quins són els beneficis de la reconversió a la producció agrícola ecològica i quines són les condicions necessàries per fer possible aquesta reconversió.

La formació és gratuïta i serà impartida per personal de l’empresa Cedricat. Es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el divendres 26 d’octubre, a partir de 2/4 de 10 del matí. Cal inscriure’s prèviament trucant al Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00).

Vilafranca del Penedès, 26 de setembre de 2012
 

Destaquem