Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS PAGARÀ LES BEQUES DE MENJADOR ESCOLAR EL DIA 15 DE CADA MES

L’Equip de Govern ha adoptat aquesta mesura pionera per tal que tots els infants que necessiten aquesta ajuda puguin assistir al menjador escolar. Per a l’èxit de la mesura, compta amb la col•laboració de les AMPA i dels centres escolars, que hauran de comunicar amb celeritat al Consell Comarcal la relació d’alumnes que cada mes hauran fet ús del menjador.

 

Els ajuts individuals de menjador escolar per s’atorguen en base a la renda familiar i a criteris de necessitat social. La resolució que atorga aquesta ajuts va ser aprovada per procediment d’urgència en el Ple del Consell Comarcal del dijous 10 d’octubre. El president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, va explicar que s’havia retardat uns dies l’aprovació perquè calia confirmar prèviament que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat assignaria l’aportació econòmica necessària per fer front a la totalitat de la despesa.

Francesc Olivella va anunciar en roda de premsa que, durant el curs escolar 2013-2014, les famílies dels 1134 alumnes de l’Alt Penedès amb dret a beca no hauran d’avançar l’import del menjador, perquè el Consell Comarcal pagarà a les AMPA i als centres escolars el dia 15 de cada mes (sempre i quan hagin notificat al Servei d’Ensenyament del Consell Comarcal la relació d’alumnes que han fet ús del servei de menjador durant el mes anterior).

El president del Consell va explicar que el Consell Comarcal destinarà recursos propis a avançar el pagament de les beques i que això serà possible “perquè la Generalitat ha escurçat el termini de pagament i perquè la Diputació ha fet ajuts de Tresoreria als consells comarcals” (crèdits sense interessos que es retornen a final d’any).

Vilafranca del Penedès, 14 d’octubre de 2013


 

Destaquem