Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS POSA EN MARXA LA TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA INTEGRAL DELS EXPEDIENTS DE CONSUM

Amb la implantació del nou Sistema d’Informació de Consum, les consultes, les reclamacions i les denúncies en matèria de Consum es poden fer des de casa, a qualsevol hora del dia, i ja no és necessari demanar cita prèvia i desplaçar-se a l’Oficina de Consum del Consell Comarcal.

 

El Sistema d’Informació de Consum (SIC) és un sistema integrat per totes les oficines comarcals de Consum de Catalunya i ha estat impulsat per l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat.

El SIC permetrà que els serveis que ofereix el Consell Comarcal als consumidors i a les empreses de la comarca es prestin d’una manera més ràpida i eficaç, multiplicant els canals pels quals es poden relacionar amb l’Administració. L’Administració electrònica beneficia tant la ciutadania com l’Administració, perquè permet simplificar tràmits, reduir costos i estalviar temps.

El formulari electrònic del SIC té la mateixa estructura que el full oficial de reclamació i es pot tramitar des del web del Consell Comarcal: http://www.ccapenedes.cat (tràmits per a ciutadans i entitats).

Vilafranca del Penedès, 21 de gener de 2013

 

Destaquem