Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès va organitzar unes jornades de coaching per al personal tècnic i directiu de les empreses

El divendres 21 d’octubre, el Consell Comarcal va acollir la primera sessió de formació en competències clau, sota la metodologia del coaching, dirigida a persones amb càrrecs tècnics i directius de les empreses i les organitzacions dels sectors estratègics inclosos en el projecte Hub 2010: Automoció, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Logística, Turisme, Energies Renovables, sector Agroalimentari i sector Sociosanitari.

 

El vicepresident del Consell Comarcal, Jesús Salius, va presentar les sessions i va explicar que “el Consell participa en aquest projecte per contribuir a millorar la qualitat de l’ocupació i les oportunitats d’ocupació de les persones que viuen o treballen a l’Alt Penedès. La formació és un factor molt important per reforçar els sectors estratègics, per facilitar l’estabilitat de l’ocupació i per millorar la competitivitat de les empreses”.

El projecte Hub està liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia i rep el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

La formació impartida en aquestes jornades tracta sobre la “Resolució de conflictes en l’àmbit laboral”: tipologia de conflictes en els equips de treball, conflicte manifest i conflicte latent, habilitats per a la comunicació eficaç, gestió de les relacions, i estratègies per a la resolució de conflictes interpersonals i dels equips de treball.

A aquestes sessions de formació hi assisteixen representants de prop d’una vintena d’empreses de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf.

 

Vilafranca del Penedès, 25 d'octubre de 2011

 

Destaquem