Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS APOSTA PER MILLORAR LA COMERCIALITZACIÓ DEL SECTOR ARTESÀ

Recolzar les empreses artesanes. Amb aquest objectiu el Consell Comarcal ha organitzat unes jornades de formació dirigides a aquest tipus d’empreses per assessorar-les i donar-los eines per dur a terme accions comercials i de màrqueting.

 

 Les jornades, que van començar ahir, va ser presentades per la vicepresidenta de l'Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal, Lluïsa Llop. Llop va explicar que "des del Consell Comarcal volem ajudar per desenvolupar el sector artesà comarcal” i va afegir que “tenim productes específics i de gran qualitat, als que hem de donar una millor sortida comercial”. En aquest sentit, el curs que va dirigir Jordi González, de l’Aula Empresarial de Catalunya, pretén donar bases a les empreses per gestionar la comercialització dels seus productes, i també nocions de màrqueting.
A la primera sessió d'aquestes jornades hi van assistir representants d’un total de 25 empreses de sectors com el vi i el cava, l'aviram o el gremi flequer. Durant la sessió es va insistir en les oportunitats que tenen els productes artesans, diferenciats i de qualitat, ja que malgrat el cicle negatiu de l’economia les empreses que saben oferir un producte amb valor afegit són les que aconsegueixen créixer.
Vilafranca del Penedès, 1 de febrer de 2012

 

Destaquem