Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès homenatja els Castellers de Vilafranca

El dijous 11 de novembre, el Consell Comarcal de l'Alt Penedès va oferir una recepció als Castellers de Vilafranca amb motiu dels èxits assolits a la diada de Tots Sants i al Concurs de Castells de Tarragona.

 

El president del Consell Comarcal, Jordi Girona, va remarcar la promoció dels valors i la imatge de la cultura catalana que duen a terme els Castellers de Vilafranca. Els va felicitar "perquè sou la colla castellera que més fites importants aporta a la història dels castells. Per això ja teniu el vostre nom escrit en lletres d'or per passar a la història".

 

 

Jordi Girona va remarcar el que considera el valor més important dels Castellers de Vilafranca: "la gran massa social que aplegueu al voltant, que us encoratja, que viu el fet casteller de forma directa i compromesa i que us dóna l'empenta necessària per continuar endavant. Una massa social que és tant de Vilafranca com també de la resta de la comarca... ".

 

Miquel Ferret, president dels Castellers de Vilafranca, i David Miret, el cap de Colla, van confirmar que efectivament la Colla està formada per persones de tots els municipis de l'Alt Penedès, per la qual cosa són també la colla de la comarca. També van agrair el suport del Consell Comarcal al llarg de l'any i van reafirmar el seu desig de tornar al Consell Comarcal d'aquí a dos anys per una nova temporada tan bona com la d'enguany.

 

Els representants dels Castellers van signar en el llibre d'honor de la corporació i van rebre un recordatori de mans del president.

 

 

 

Destaquem