Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès organitza un curs de fotografia digital per a dones

El curs s'organitza des del Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal en col·laboració amb 7 ajuntaments de l'Alt Penedès, amb l'objectiu de disminuir la bretxa digital que existeix entre dones i homes. Tot i que el curs és preferentment per a dones, no està tancada la participació als homes.

 

Des del Pla per la Igualtat de l'Alt Penedès, es duen a terme activitats i tallers per incrementar la presència i la participació de les dones en tots els àmbits de la vida social. Durant el I Concurs de Fotografia "Per la igualtat: activa't", organitzat l'any 2010 amb motiu del Dia Internacional de la Violència envers les Dones (25 de novembre), es va constatar que la major part de les persones participants havien estat homes.

Els objectius específics d'aquest curs són entendre què és la fotografia digital i com funciona, introduir els conceptes bàsics de la fotografia tradicional per millorar resultats (enquadrament, composició, velocitat, profunditat de camp, etc.), explorar les possibilitats que ofereixen les càmeres digitals i introduir les eines de retoc en les situacions fotogràfiques més comunes (canvis de resolució, treballar amb capes, eliminar figures del fons, emblanquir ulls i dents, etc.).

El curs serà impartit per professors de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, de Vilafranca, de manera descentralitzada en diferents municipis de la comarca: Mediona, el Pla del Penedès, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Sant Quintí de Mediona.

Les classes començaran durant el mes d'octubre i els curs tindrà una durada de 15h. La quota d'inscripció és de 15 euros i les alumnes han de portar la seva pròpia càmera digital compacta o rèflex.

Per conèixer els horaris de cadascun dels 7 municipis i fer la inscripció als respectius ajuntaments, cal consultar la informació al web del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (www.ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 10 d'octubre de 2011

Consulteu els horaris

 

Destaquem