Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès organitza un taller per a dones llatinoamericanes amb fills al país d'origen

Amb el títol "Educar des de la distància", el Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal ha organitzat un taller gratuït per a les mares llatinoamericanes que per motius de treball viuen a la comarca de l'Alt Penedès però tenen els fills al país d'origen a càrrec d'altres familiars.

 

 

El taller serà una oportunitat per establir contacte amb altres dones en la mateixa situació i per analitzar conjuntament les dificultats emocionals i psicoeducatives que comporta educar els fills en la distància.

En aquests taller es tractaran qüestions com: les idees preconcebudes sobre la maternitat, els sentiments d'aïllament i soledat, les emocions contradictòries vers els fills, les necessitats individuals de les mares, etc. També s'ensenyaran tècniques psicoeducatives relacionades amb els límits i les normes, la gestió del temps i la gestió dels conflictes en la distància. Finalment, s'ensenyarà a les mares a relaxar-se i a desdramatitzar les situacions, les limitacions i les pròpies exigències.

Les dones que estiguin interessades a informar-se sobre aquest taller o que s'hi vulguin inscriure, ho poden fer personalment, per telèfon (Tel. 93 890 00 00 ext. 9310) o per correu electrònic (participacio@ccapenedes.cat), al Servei d'Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. El taller començarà el 16 de febrer i s'allargarà fins al 16 de juny. Es farà cada dimecres, de 7 a 9 del vespre, a la seu del Consell Comarcal.

 

 

Destaquem