Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès organitza una exposició sobre la violència masclista

L'exposició "Violència masclista en la parella: desmuntem els mites?" proposa una revisió d'alguns dels mites associats a l'amor romàntic i a la violència masclista.

 

El nostre pensament està construït a base de mites o creences que ens ajuden a explicar el món i a donar sentit a les coses que ens passen: Sense tu no sóc res!, Renunciaria a tot per amor!, Si sent gelosia és perquè t'estima!, Quan t'enamores ho passes malament!, A mi no em passarà!, És el que hi ha!, Jo no toleraria que em posés la mà a sobre!, En el fons no em vol fer mal!, És que s'ho busca!, Quan em fa mal sempre em demana perdó!...

 

Aquest pensament i la forma que tenim de sentir i d'expressar-nos estan influenciats pel nostre entorn. L'exposició ofereix idees per transformar els mites i les creences i avançar, així, vers unes relacions de parella lliures sense violència masclista.

 

L'exposició "Violèngia masclista en la parella: desmuntem els mites?" està organitzada pel Servei d'Acció Social del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i l'Institut Català de les Dones i es podrà visitar a la sala d'actes del Consell Comarcal des del dilluns 13 de desembre de 2010 fins al divendres 7 de gener de 2011. Cal trucar prèviament al Consell Comarcal per confirmar l'horari de visita (Tel. 93 890 00 00).

 

Destaquem