Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès tramita ajuts per a instal·lacions d'aprofitament d'energies renovables per a particulars

L’Institut Català d’Energia de la Generalitat (ICAEN) ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds de subvenció per a la realització d’instal·lacions d’energies renovables corresponent a la convocatòria de l’any 2011.

 

En concret, es poden sol·licitar ajuts per a la realització d’instal·lacions d’aprofitament de biomassa llenyosa per a usos tèrmics, instal·lacions d’aprofitament de l’energia solar mitjançant captadors solars tèrmics per a usos tèrmics (aigua calenta sanitària, climatització, escalfament de piscines, etc.), instal·lacions d’aprofitament de l’energia solar fotovoltaica, eòlica, geotèrmica o del biogàs per a diferents usos i sistemes de telemonitorització de la producció energètica en instal·lacions d'energia solar tèrmica.

Les empreses poden optar també a ajuts per a instal·lacions de producció i aprofitament energètic del biogàs, instal·lacions d'aprofitament de biomassa llenyosa per a usos tèrmics i instal·lacions de transformació de vehicles pesants per ser alimentats amb olis vegetals purs.

En qualsevol cas, s'ha de tractar d'instal·lacions per a aplicacions que no puguin ser connectades a la xarxa. El termini per a la sol·licitud dels ajuts és el dia 30 de desembre.

Les persones que estiguin interessades en aquesta línia d'ajuts es poden posar en contacte amb els Serveis Tècnics del seu Ajuntament o amb l’Oficina Tècnica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 62 51). També poden consultar la informació continguda a la pàgina web de l’Institut Català d’Energia, en l’apartat “Ajuts i finançament” (www.icaen.net).

Vilafranca del Penedès, 14 de desembre de 2011

 

Destaquem